Start > Gårdsbutiker > Kommentar om Lassegårdensträdgårdar

Lassegårdensträdgårdar, kommentarer och synpunkter

Lassegårdensträdgårdar

Lassegårdens trädgårdar 2009

Välkommen till Lassegården Trädgårdar i Karleby Mariestad.

Lassegårdens trädgårdar ligger mitt emot hembygdsgården i Karlebyca 7 km söder om Mariestad. E20 mellan Stockholm och Göteborg avfart mot Skövde/ Jönköping. Byn är kulturminnes märkt och Lassegårdens byggnader är från 1700 talet och vi arbetar aktivt med bevarandet.

Trädgården drivs av mig Cecilia Blomkvist och här säljer vi ekologiskt & hantverksmässigt odlade grönsaker, och produkter från vår trädgård. Jag kommer i framtiden precis som nu även att arbeta med att planera trädgårdar åt företag och privatpersoner.

Vi som arbetar på Lassegårdens Trädgårdar har gedigen utbildning i trädgårds design och grönsaksodling från bla Hantverksskolan Dacapo i Mariestad och från Capellagården på Öland. Vi är utbildade i ekologisk odling och det är så vi arbetar nu.

Här finns växthus med tomat, chili, gurka. Frilandsodling av grönsaker med ett väldigt brett specialsortiment som vi kan erbjuda direkt till kund från vår gårdsbutik men vi kan också erbjuda ekologiska närproducerade produkter till din butik eller resturang.

Här finns också gårdsbutik med egna och lokala produkter och en besöksträdgård för en stunds njutning.

Produkter

säsongens grönsaker och gårdens produkter

Kontakt

Postadress:
Telefon: 0501-107 09
E-post: lassegarden@tele2.se
Hemsida: www.lassegardenstradgardar.se
Öppettider: se hemsidan

Vägbeskrivning

Vid hembygdsgården i Karleby, Mariestad

Se karta


Länk: LassegårdensträdgårdarKommentarer


Lägg till en Kommentarer


Kommentar
Ditt namn

Emejl (kommer inte att visas)

Ange resultatet av 3 + 4 (spamskydd)
   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar