Start > De 20 senaste tipsen

Ekoranchen

EkoranchenPå Ekoranchen bedriver vi ett ekologiskt och KRAV- godkänt lantbruk med inriktning av uppfödning av köttdjur. Vi har eget gårdslakteri och styckeri och står för all hantering av djuren själva. Välkommen till våran gårdsbutik

Gårdsbutiken Nasseröds Bigårdar

Gårdsbutikens loggaYrkesbiodling med varsam bi och honungshantering, producerar naturell och smaksatt honung med bl a kardemumma, ingefära, Smögen Whisky och kakao.

Hoffrekullens handelsträdgård

Hoffrekullen är en handelsträdgård som odlar tomater, gurka och paprika. Våra ledord är SMAKRIK, OBESPRUTAD, MILJÖVÄNLIG ODLING, NÄRODLAD, SVENSKT SIGILL.
Vi har också en gårdsbutik där vi, förutom våra egna produkter, säljer andra närproducerade varor.

Stjernsunds Gård

AllénStjernsunds Gård ägs och drivs av Mikael och Inga-Lill Gilbertsson. Vi äger även Bro och Hammars Gård samt arrenderar ett antal fastigheter.

Brännfors Getgård

Brännfors Getgård är ett ekologiska gård av J&C Nicolae.

Stale Gård

SommarSmåskalig KRAV-certifierad gård i Bohuslän som erbjuder lådor med ekologiskt nötkött vår och höst. Våra djur äter enbart gräs, örter och grönfoder odlat på gården och kalvarna får gå med sina mammor i ca ett halvår eller längre.
Årstiderna

Gårdsbudet

Hos Gårdsbudet kan du handla direkt av lokala gårdar och producenter även när du inte har tid att besöka dem själv. Beställ senast på måndag för leverans på torsdag samma vecka.

Framtidsgården

OdlingenVi odlar Ekologiska bär och grödor.

Egentligen går vi längre än ekologiskt då vi inte använder några bekämpningsmedel överhuvudtaget.

Stjärnhovs kaningård

Logo Stjärnhov kaninUppfödning av kaniner för klimatsmart och naturlig köttproduktion.

Tångagård

Kravgodkänd potatis och grönsaksodling mellan Falkenberg-Varberg och Ullared i mellersta Halland. Lager och packeri på gården, även en mycket liten, enkel, gårdsbutik.

Elfviks gård

Ett lantbruk 20 minuter från Stureplan!

Ängavallen

ÄngavallenAv de bästa råvarorna görs den bästa maten, det är lika sant i vårt kök som i ditt. Och de bästa råvarorna finns hos oss; alla 100 procent ekologiska, helt enkelt för att det blir godare så. På Ängavallen är vi alla gäster, du hos oss och vi hos naturen. För oss är det varken något konstigt eller något nytt att leva ekologiskt från jord till bord. Det har vi gjort i decennier och det betyder helt enkelt att bejaka naturen som en underbart balanserad helhet. Inte för att det är ett ändamål i sig utan helt enkelt för att det leder till både nyttigare och smakrikare mat. En självklarhet, om man tänker efter. Så antingen du väljer en picknickkorg att avnjuta i 1800-talsparken, slår dig ner i restaurangen vid den underbara örtagården, stannar en natt eller två i hotellet eller handlar i butiken så får du något ingen annan kan erbjuda dig.are beskrivning av gården.

Kullagård

Skrea Ost tillverkar och säljer Krav-certifierade ostar, mjölk i lösvikt och yoghurt. Vi har även en gårdsbutik på Kullagård.

Ekobeställarna Göteborg

Här handlar du ekologisk mat från små producenter
Vi samarbetar direkt med små producenter och tar fram fina erbjudanden minst en gång i månaden.Du beställer och hämtar dina varor hos oss i Göteborg eller Östersund. Våra producenter är framför allt små familjeföretag och gårdar i Västra Götaland och i Jämtland.
Årstiderna

Svansgård

LoggaBedriver ekologiskt lanbruk med inriktning på uppfödning av kastrerade tjurkalvar (stut).

Backagården

Fårgård med detaljstyckat lammkött, ägg, Mäjens glass, Sommarcafé, Champinjoner från Östergärde, lammskinn, sommarcafé och en massa annat smått och gott. Vi är Hönsfaddergård!

Olgas Skafferi

I vår webbutik hittar du närproducerat kött från djur som gått fritt i det vilda eller på små gårdar i närheten av Göteborg.

Vi har lådor/kassar med närproducerat kött av hög kvalitet. Bland annat hjort, älg, lamm och nöt. Allt kött är djupfryst.

Hemleverans ingår i Göteborg, Landvetter, Kungsbacka, Alingsås, Kungälv och mellanliggande orter

Nordstorp Permakultur Gård

Vi försöker att bevara balansen mellan oss och naturen. På vår gård sätter vi värde på marken och dess naturliga kretslopp. Vi har lärt oss att bruka naturen för att få fram friska och ekologiska livsmedel.

Vi odlar allt möjligt eftersom vi älskar grönsaker. När det är säsong: kom och hälsa på eller beställ.

Salteriet

SalterietLokalt fångad fisk och förädlade fiskprodukter.

Wappersta gård

Ekologisk uppfödning av nöt. Gårdsbutik med mat och presenter.
   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar