Start > Gårdsbutiker > Gårdsbutiker i Östergötland

Gårdsbutiker i Östergötland

Kontrollera öppettider innan du besöker en gårdsbutik. Matproduktion är säsongsbetonad. Gårdsfolket är inte alltid hemma. Vissa odlare vill att du ringer före besöket.

Sänkdalens Gård

Sänkdalens GårdSänkdalen är en ekologisk gård på Vikbolandet med mjölkproduktion och egen tillverkning av glass och kallpressad rapsolja.

Tåkerns trädgård

Tåkerns trädgård är en liten ekologisk kökstädgård med försäljning i gårdsbutik, till privatpersoner och restaurang, på bondens marknad i Linköping mfl marknader.

Vikbolands Struts

StrutsVikbolands StrutsVikbolands Struts i Östergötland hälsar er varmt välkomna till spännande möten och smakupplevelser!

På vår gård får ni möjlighet att på nära håll möta Strutsen, jordens största nu levande fågel, som går fritt i stora hägn med möjlighet att gå in när de själva önskar.

I vår gårdsbutik säljer vi det goda och nyttiga strutsköttet, hantverk och presentartiklar. Vad sägs om strutsfilé, äggljuslyktor och fjäderpennor!

Visätter Kalkongård

Daniel & Minire Kalkonproduktion med eget slakteri och chark där vi styckar kalkon hantverksmässigt efter kundens önskemål.


Har du några fler tips som passar här eller om du ser några fel, skicka in tips!   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar