Start > Gårdsbutiker > Gårdsbutiker i Västerbotten

Gårdsbutiker i Västerbotten

Kontrollera öppettider innan du besöker en gårdsbutik. Matproduktion är säsongsbetonad. Gårdsfolket är inte alltid hemma. Vissa odlare vill att du ringer före besöket.

Brännfors Getgård

Brännfors Getgård är ett ekologiska gård av J&C Nicolae.

Eg vilt rökeri

EG Vilt är ett företag som främst röker och förädlar viltprodukter av älg, ren, björn och fisk. Våra produkter är handgjorda enligt urgamla traditioner för att kunna hålla högsta kvalité.

Ekoranchen

EkoranchenPå Ekoranchen bedriver vi ett ekologiskt och KRAV- godkänt lantbruk med inriktning av uppfödning av köttdjur. Vi har eget gårdslakteri och styckeri och står för all hantering av djuren själva. Välkommen till våran gårdsbutik

Lappland innovation & produktion HB

Råstrandsglögg är en unik produkt skapad av ett litet familjeföretag i Lappland. Räknas till de mest komplexa och delikata alkoholfria julglöggarna. Gjord på lingon från skogarna runt Råstrand samt socker och kryddor. Lingondricka alkoholfri. Gjord på rårörda lingon.

MaCo Grönt

Ekologisk odling av grönsaker samt biodling. Förädling till mjölksyrat, marmelader, senap, inläggningar, sylt tacosås, chutney, gelé, m m.

Oxvikens Gård

Oxvikens Gård är ett litet lantbruk med handelsträdgård. Här odlar vi grönsaker och örtagårdsväxter till försäljning. Fårhållning med lammuppfödning för att kunna hålla ett öppet lanskap, men också för det goda köttet. Utegångshöns som får äta gräs, rotfrukter och annat gott. Vaktlar som värper de sötaste små ägg, riktiga "kärleksbomber". Här finns också hästar mest till nöje.

Salteriet

SalterietLokalt fångad fisk och förädlade fiskprodukter.

Åbrånets Limousin

Limousin, ett kött- för kvalitetsmedvetna, från djur som betar gräs från natur- och skogsbeten runt Hörnån och Uthörnsjön i Västerbotten.


Har du några fler tips som passar här eller om du ser några fel, skicka in tips!   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar