Start > Gårdsbutiker > Gårdsbutiker i Värmland

Gårdsbutiker i Värmland

Kontrollera öppettider innan du besöker en gårdsbutik. Matproduktion är säsongsbetonad. Gårdsfolket är inte alltid hemma. Vissa odlare vill att du ringer före besöket.

Finnskogens ostaffär

Här finns mycket för ostälskaren! Hos oss finner du ett spännande sortiment av lagrade ostar, ostar med kryddor och dessertostar från olika europeiska länder, varav de flesta varianter av holländsk gouda-ost. Vi säljer osten i lösvikt, vilket innebär att det är du som bestämmer hur stor eller liten bit du vill ha. Självklart får du smaka på osten innan du bestämmer dig.

Fryksdalens fårfarm

KRAV-certifierat fårgård. Fam. Lundgren driver en fårgård med ca 280 avelstackor plus 400-600 lamm i olika åldrar.På gården kan man också möta hundar (vallhundar), katter och fri gående höns. Det finns i gårdsbutik: Där vi säljer kött/chark produkter från egna uppfödda får/lamm

Nordstorp Permakultur Gård

Vi försöker att bevara balansen mellan oss och naturen. På vår gård sätter vi värde på marken och dess naturliga kretslopp. Vi har lärt oss att bruka naturen för att få fram friska och ekologiska livsmedel. Vi odlar allt möjligt eftersom vi älskar grönsaker. När det är säsong: kom och hälsa på eller beställ.

Sörgården

Sörgården i byn Vike, ca 13 km söder om Kristinehamn, nära Hult, 2 km till Vänern. Mycket gammal gård i en del av byn som fortfarande är oskiftad och betecknas som skyddsvärd av Värmlands museum. KRAV-godkända djur och odlingar.

Torfolk Gård

Ekologiska pionjärer, med stor grönsaksodling, saft- och sylttillverkning samt lite djur. Har en stor och trevlig gårdsbutik med brett utbud av ekologiska varor.

Åkerbo Gård & Gårdsbutik

Vi erbjuder nötkött från djur som har fått beta fritt och bara ätit naturligt odlat gräsfoder. Alla djur är pigga och friska och kan tack vare luftiga vinterstallar gå ute året om. Kött från nötkreatur som har fått beta fritt och bara äter gräsfoder är nyttigt och köttets naturliga fettinnehåll blir av en bättre kvalitet.


Har du några fler tips som passar här eller om du ser några fel, skicka in tips!   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar