Start > Gårdsbutiker > Gårdsbutiker i Blekinge

Gårdsbutiker i Blekinge

Kontrollera öppettider innan du besöker en gårdsbutik. Matproduktion är säsongsbetonad. Gårdsfolket är inte alltid hemma. Vissa odlare vill att du ringer före besöket.

Bustorps gård

Här bor familjen Callenbring och vi producerar och säljer ekologiskt och KRAV-certifierat lamm- och nötkött. Här föds djuren upp enligt KRAVs regler för ekologisk djurhållning med stor respekt och omsorg. Fåren och kalvarna går ute hela året i våra stora hagar vid havet. Vintertid får de endast ekologiskt foder som vi själva har skördat.

Spjutsbygds Gård

LadanVälkommen till en ekologisk lammgård med gårdsbutik och bed & breakfast norr om Karlskrona i Blekinges skogar. Närproducerat, småskaligt och djur, natur och människa i samklang är viktigt för oss och något vi lyfter fram i hela verksamheten.

Sturkö Rökeri

Vi använder endast de bästa råvaror som finns och kan alltid svara på frågor om ursprung, tillverkning m m. Vi är ju ett litet företag, som bevarat den gamla rökprocessen med vedeldade stenugnar och alvedsrökning. Om ni har problem med matallergier av olika slag kan vi säkert hjälpa till eftersom vi har full kontroll över vad som ingår i våra produkter och var det kommer ifrån.


Har du några fler tips som passar här eller om du ser några fel, skicka in tips!   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar