Start > Gårdsbutiker > Gårdsbutiker i Stockholm

Gårdsbutiker i Stockholm

Kontrollera öppettider innan du besöker en gårdsbutik. Matproduktion är säsongsbetonad. Gårdsfolket är inte alltid hemma. Vissa odlare vill att du ringer före besöket.

Björkösunds Fisk

Färsk och rökt fisk från eget skärgårdsfiske, samt från egen odling av regnbågslax. Fisken omhändertas samma dag den kommer ur sjön. Leverans till Ornö eller fastlandet kan ordnas.

Ekhof

Gården Ekhof ligger i Södermanland, precis utanför Björnlunda samhälle och ungefär en mil väster om Gnesta. Ekhofs verksamhet är främst inriktad på ägg- och spannmålsproduktion, men entreprenadverksamhet och viss bostadsuthyrning ryms också inom ramen för företagets verksamhet.

Elfviks gård

Ett lantbruk 20 minuter från Stureplan!

Grimsta Lammgård

Vi är en småskalig lammuppfödare som satsar på kvalitet, naturligt och närproducerat. Du hittar oss i Nynäshamn utanför Stockholm.

HB Sjöbris

Från Mälarens fjärdar och vår fiskodling i Stallarholmen hämtas våra råvaror. Med nät och ryssjor fiskar vi gös, ål, abborre och gädda. Regnbågen kommer från vår egen fiskodling.

Hornuddens trädgård

Hornuddens trädgårdEn ekologisk trädgård med gårdsbutik, café och restaurang. Egen odling av bland annat kryddväxter, tomater, gurka och sallat. KRAV certifierad butik med café och restaurang.

Husa gård

Husa Gård producerar och säljer ekologiskt kött från nöt, lamm och gris. Nu kan du köpa KRAV-märkt kött direkt från oss.

Hästa gård

Hästa gård är Stockholms stads enda lantbruk och drivs av 4H.Vi har ca 60.000 grannar på gården vilket innebär att hela vårt lantbruk också är en park för de människor och djur som bor i området. Med våra 185 hektar mark är vi (vad vi vet) Världens största Stads-jordbruk.

Molstabergs säteri

Ekologisk lammuppfödning

Ostra gård

Det är mycket som växer i våra växthus. Tomater, gurkor och paprikor är det vi odlar mest. Efterfrågan på Svenska nätmeloner är stor, därför odlar vi även detta. Förutom grönsaksproduktion har vi även värphöns. Hos oss får alla hönor gå fritt både ute och inne. Deras foder är fritt från både fisk- och köttmjöl.

Stjärnhovs kaningård

Logo Stjärnhov kaninUppfödning av kaniner för klimatsmart och naturlig köttproduktion.

Trädgårn i Mellansverige

Ekologisk odling i Södertälje av Tomat, Gurka, Potatis, Jordgubbar, Sallad, Kål och Kryddor. Säljer till detaljhandeln i Stockholmsområdet och i egen butik. Honung, Pesto och delikatesser finn i gårdsbutiken.


Har du några fler tips som passar här eller om du ser några fel, skicka in tips!   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar