Start > Gårdsbutiker > Detaljer om Finnskogens ostaffär

Finnskogens ostaffär - detaljsida

Finnskogens ostaffär

Finnskogens Ostaffär, ostaffär och lanthandel

Här finns mycket för ostälskaren! Hos oss finner du ett spännande sortiment av lagrade ostar, ostar med kryddor och dessertostar från olika europeiska länder, varav de flesta varianter av holländsk gouda-ost. Vi säljer osten i lösvikt, vilket innebär att det är du som bestämmer hur stor eller liten bit du vill ha. Självklart får du smaka på osten innan du bestämmer dig.

Naturligtvis hjälper vi dig att komponera en välsmakande ostbricka eller delikatesskorg: den perfekta presenten till den som har allt!

Utom ostaffär - är vi också lanthandel och säljer bröd, charkvaror, dagligvaror, tobak - är vi stystemombud: beställningar t.o.m. onsdag, leverans på fredag - är vi spelbutik för svenska spel

Under sommaren har vi även servering och kan du njuta en kopp kaffe, te, saft med hembakad eller varför inte en liten ostbricka. Under tiden kan du uppleva den vackra naturen i Finnskogen.

Produkter

Olika sorters getostar, olika importostar, ostbrickor.

Kontakt

Postadress: Lekvattnet 53 685 91 Torsby
Telefon: 0560 50910
E-post: info@ostaffar.se
Hemsida: http://www.ostaffar.se/
Öppettider:

VägbeskrivningSe kartaLänk: Finnskogens ostaffär


   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar