Start > Gårdsbutiker > Detaljer om Björnerud Gård Lantpannkaka

Björnerud Gård Lantpannkaka - detaljsida

Björnerud Gård Lantpannkaka

Björnerud Gård är ett familjeföretag i Dalsland. För oss är matglädje och äkthet väldigt viktigt. Vi försöker tänka och agera naturligt så långt det går, vilket inte bara känns bra i hjärtat, det känns också på smaken. Våra produkter tillverkas av eget närodlat vete, färsk mjölk från gården och färska ägg. Inga onödiga konserveringsmedel eller konstigheter. Grundreceptet är en välbevarad familjehemlighet och kommer från mormors mor Signe.

Vi tycker det är roligt att experimentera i pannkaksvärlden. En konsekvens av detta är att vi hela tiden utvecklar nya produkter och smaker som vi tycker om. Du också, hoppas vi. Våra produkter finns i både för konsument och storkök, och du hittar oss i hela Sverige.

Björnerud Gårds pannkaksgrädderi

I början gräddade vi pannkakorna med en liten manuell maskin, men det blev väldigt slitsamt allteftersom fler ville ha våra pannkakor. Vi bestämde oss för att satsa så att fler kunde få smaka. Efter en tids efterforskning hittade vi pannkaksgräddningsmaskiner (vilket ord!) som passade för våra pannkakor och plättar. De gör att vi idag har kapacitet att grädda flera tusen pannkakor om dagen. Utan att tumma på mormors mor Signes smaskiga originalrecept.

Vårt grädderi kommer i höst att flyttas till en ny anläggning i Färgelanda.

Björnerud Gård och Pannkakscafé

Björnerud Gård ligger strax utanför Frändefors i Dalsland. Det var här allt började - vi ville förädla mjölken från gården och göra goda pannkaksprodukter. Idag odlar vi också vårt eget vete på Björnerud Gård och på Svenslands Gård. Besök gärna gården och vårt pannkakscafé, och smaka på våra specialiteter - från pannkakor, plättar och tjockpannkaka till äggost, crêpes och raggmunkar.

Produkter

Pannkakor, Crepes, Plättar, Raggmunk, Ugnspannkakor, Äggost.

Kontakt

Postadress: Björnerud 640, 460 64 Frändefors
Telefon:
E-post: info@bjornerud.se
Hemsida: http://www.bjornerud.se/
Öppettider:

Vägbeskrivning

Björnerud gård och pannkakscafé ligger sex kilometer utanför Frändefors i södra Dalsland. Avståndet till Trollhättan/Vänersborg/Uddevalla är ca två mil och till Göteborg är det tolv. Du hittar oss vid väg 173, som går mellan Frändefors och Färgelanda, ca 6 km från Frändefors och 17 km från Färgelanda.

Se kartaLänk: Björnerud Gård Lantpannkaka


   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar