Start > Internetbutiker > Detaljer om Årstiderna.se

Årstiderna.se - detaljsida

Årstiderna.se

Vi är ett lantbruksföretag
Årstidernas idé är enkel: Vi tar en trälåda, fyller den med säsongens bästa ekologiska råvaror, lägger i några lättlagade recept som passar till innehållet och levererar den direkt hem till din dörr. Du beställer via Internet.

Årstiderna är ett ekologiskt lantbruksföretag. Vi odlar mer än 50 olika sorters grönsaker på våra tre gårdar, som tillsammans utgör över 550 ha mark. Som lantbrukare är vi stolta över att kunna bevara en bred mångfald av ekologiska grönsaker i Norden.

Vi är det vi äter
På Årstiderna ser vi människan som en del av naturens stora ekosystem. Det sätt som vi behandlar naturen på bestämmer vad naturen kan ge oss tillbaka i form av mat, miljö och rent dricksvatten. Detta skapar ett naturligt beroendeförhållande mellan natur och människa och det vill vi förvalta så bra som möjligt.

Från jord till bord
Vår fokus är att skapa en direkt väg från bonden till kunden. Därför strävar vi efter att råvaran ska förarbetas så lite som möjligt, minimera transporterarna i största möjliga mån och för att man avsiktligt ska arbeta efter årstiderna. Vi vill visa respekt för naturen och för de som arbetar med den.Länk: Årstiderna.se


   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar