Start > Gårdsbutiker > Detaljer om Voxtorpsgården

Voxtorpsgården - detaljsida

Voxtorpsgården

Voxtorpsgården ligger ca 2,5 mil söder om Kalmar och ägs av Jonas och Karin Lundqvist. Vi har drivit gården i snart 10 år nu och ställt om den från att vara en konventionell mjölkgård till att bli en ekologisk gård med grisar. En stor omställning som vi aldrig har ångrat. Gården har varit i släktens ägo i fyra generationer och vi brukar ca 140 ha ekologiskt odlad åkermark. Gården har idag tre olika näringar - växtodling, KRAV-grisproduktion och dykarbeten.

Produkter

I gårdsbutiken hittar du olika slags korvar som är gjorda på kött från våra grisar. Just nu finns det isterband, falukorv, wienerkorv, bratwurst och vår kallrökta korv " Voxtorparen". Nu har vi även vår KRAV-godkända korv " Voxwurst" till försäljning. Småskaligt tillverkad med mycket smak av ekologiska kryddor. Vi har även frysta styckdetaljer till försäljning men eftersom vi inte kan garantera ett fullt sortiment så är bäst att beställa en köttlåda så att du får det får det kött du vill ha. Vi säljer även knäckebröd, chutney, marmelader, rapsolja, äppelmust, kryddor och fantastiskt god glass.

Kontakt

Postadress: Voxtorp 411, 388 96 Ljungbyholm
Telefon: 0480-333 99, 070-3305549
E-post: butik@voxtorpsgarden.se
Hemsida: www.voxtorpsgarden.se/
Öppettider: 13.00-18.00 på torsdagar under hela året

VägbeskrivningSe kartaLänk: Voxtorpsgården


   Sök gårdsbutiker via karta


Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar